miércoles, 29 de julio de 2009

Mis frijoles refritos






Ingredienser
  • 1 burk röda bönor på concerva (utan smakämnen)
  • 1 medelstor vit lök tärnade
  • 1 dotter bay
  • nypa kummin pulver
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 kvist timjan
  • salt och peppar
  • 1 jalapeno hackad
  • 1 rännil av olivolja
Vi pressad olivolja när det är varmt tillsätt lagerblad och 30 sekunder senare losotros kryddorna, stek väl och lägg bönorna med vatten och allt, locket och låt koka i 10 minuter på medelhög-låg, låg med bestick matlagning vi kan göra lite pressade och pressade att göra rent mams vi lämnar efter några minuter men inte mycket här espèce Remobo från tid till att förhindra fastnar på botten.
Låt stå ca 10 minuter före servering.
ARROS kan serveras med vitt och sötpotatis (sötpotatis som de säger på andra ställen) här är som orange i mitt land men Kuba är mer blå i kokt (som saker och ting har karaktären jajaj)



No hay comentarios:

Publicar un comentario